onsdag 1 december 2010

Skapade spel !!

Sitter och spelar spel som vanligt och glömmer tid och rum igen. Blev intresserad av att se om man kunde tjäna pengar på spel och ja det finns ett sätt och det här är mitt spel: http://www.minmaffia.se/register/Gangstermaffian

Spelet är enkelt och det är: http://www.minmaffia.se/  som står för skapandet av spel. Jag är själv med i två andra spel via två kompisar. 


Historian hämtad från min maffia och som är lika i alla dessa spel som skapas där: 


Maffian, icke-kriminella fruktar dem. Dessa mystiska och väl samordnade kriminella organisationer är rädslan för varje laglydig medborgare. Den fruktansvärda epoken av maffian började i Italien på ön Sicilien i början på 1900-talet. Väpnade rån, mord och andra våldsbrott: dessa killar stannade inte för något. Med nio av tio brottmål olösta, växte misstro mot regeringen snabbt.
Idag befinner vi oss på 2000-talet och maffian är fortfarande mycket aktiv. Under det senaste århundradet har situationen inte förbättras. I själva verket är det värre. Hela världen tittade på när fler och fler maffiafamiljer uppstod för att begå fler brott, det är inget som hindrar dem. Bilar stjäls, bepansrade värdebilar blir kapade, civila begravs av sina nära och kära varje vecka, och dom skadade fyller upp sjukhusen. Kommer det någonsin att sluta?
Som medlem av maffian, begår du mord för att förbättra dina färdigheter och vinna respekt från andra maffiafamiljer. Få det överstökat, men ta det lungt och hantera situationen snyggt. Många maffiamän gör misstaget att spendera sina brottsliga förmögenheter på ett alltför uppenbart sätt. Det är så du åker fast. Varför stoltsera med din ära och rikedom när hela världen är full av brottslingar som är intresserade av bara dessa två saker? För att överleva i maffiavärlden du måste tänka igenom allting, ligg lågt och slå sedan till i rätt ögonblick. Detta är den enda vägen till framgång.
Naturligtvis börjar du din maffiakarriär som rookie på egen hand och omgiven av andra oerfarna brottslingar som dig själv. Mord bör överlåtas till andra. Varför smutsa ner händerna när någon annan kan göra det åt dig. Då du stiger i rankerna kommer du att få mer respekt och pengar, och din vapenfärdigheter kommer att förbättras. Under tiden, håll en låg profil och folk kommer tro att du är ofarlig. Glöm inte: var försiktig med dina grannar också, kan de kan också vara i maffian!. 

 Så Lycka till och välkommen till mitt spel..// Natta

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar